Boka Hotell

Hotel Elit Palace and SPA

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Elit Palace and SPA

Elit Hotel ligger i Balchik och är en perfekt utgångspunkt varifrån man kan utforska Baltjik. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. 24-timmarsreception, handikappanpassning, bagageförvaring, parkeringsservice, konferensavdelning finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även luftkonditionering, värme, skrivbord, minibar, balkong/terrass. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel gym, bastu, utomhuspool, inomhuspool, spa. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Baltjik har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Elit Hotel.

Pris: Boka Hotel Elit Palace and SPA just nu för mellan 507 - 545 kr.

Boka Hotel Elit Palace and SPA.

Recensioner för Hotel Elit Palace and SPA

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell i Bulgarien. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Elit Palace and SPA

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Elit Palace and SPA. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Baltjik.

Adress till Hotel Elit Palace and SPA

Adress: Albenski road 7

Postnummer: 9600

Stad: Baltjik

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Elit Palace and SPA