Boka Hotell

Apartcomplex Dolce Vita

Apartcomplex Dolce Vita

Apartcomplex Dolce Vita ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Sveti Vlas. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. 24-timmarsreception, familjerum, biluthyrning, restaurang, utflykter finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har luftkonditionering, värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon som utlovar en fridfull, stärkande natt. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår utomhuspool, massage, trädgård. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Apartcomplex Dolce Vita.

Pris: Boka Apartcomplex Dolce Vita just nu för mellan 325 - 364 kr.

Boka Apartcomplex Dolce Vita.

Recensioner för Apartcomplex Dolce Vita

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell i Bulgarien. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Apartcomplex Dolce Vita

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Apartcomplex Dolce Vita. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sveti Vlas.

Adress till Apartcomplex Dolce Vita

Adress: Sveti Vlas

Postnummer: 8256

Stad: Sveti Vlas

 

Lämna dina kommentarer för Apartcomplex Dolce Vita