Boka Hotell

Bademite Apartments

Bademite Apartments

Bademite Apartments ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Sveti Vlas. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Utnyttja hotellets 24-timmarsreception, flygtransfer, familjerum, biluthyrning, utflykter. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även luftkonditionering, balkong/terrass, satellit/kabel-TV, kokvrå, kylskåp. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel utomhuspool, trädgård. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Bademite Apartments.

Pris: Boka Bademite Apartments just nu för mellan 507 - 565 kr.

Boka Bademite Apartments.

Recensioner för Bademite Apartments

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell i Bulgarien. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Bademite Apartments

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Bademite Apartments. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sveti Vlas.

Adress till Bademite Apartments

Adress: Sveti Vlas

Postnummer: 8256

Stad: Sveti Vlas

 

Lämna dina kommentarer för Bademite Apartments