Boka Hotell

Lediga hotell i Bansko, Bulgarien

På kartan nedan visas alla hotell i Bansko med omnejd. Håll musen över det hotell du vill ha mer information om. Vi listar även alla hotell under kartan för Bansko

 

Alla hotell i Bansko, Bulgarien

Winslow Elegance Hotel

Winslow Elegance Hotel

Winslow Elegance Hotel ligger i Bansko, en femton minuters bilfärd från både Skidorten Bansko och Skidorten Dobrinishtes. Hotellets gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring och tvättmöjligheter. ..

Stjärna Stjärna Stjärna
Winslow Highland

Winslow Highland

Läge för Winslow Highland
Winslow Highland ligger i Bansko nära Skidorten Bansko. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Skidorten Dobrinishtes

Winslow Highland erbjuder:
Winslow Highland har inomhus pool, gym och bubbelpool. Detta lägenhetshotell erbjuder bar. Personalen kan hjälpa till med conciergetjänster och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Winslow Highland

Winslow Highland

När du planerar en resa till Bansko är Winslow Highland ett utmärkt alternativ. Här kan du träna på ett fitnesscenter eller ta en simtur i deras inomhus pool. Dessutom erbjuds en bastu, en trevlig terrass och en hotellets trädgård. .

Stjärna Stjärna Stjärna
Winslow Infinity & Spa

Winslow Infinity & Spa

Winslow Infinity & Spa ger dig mer tid för skidåkning med tillgång till ski-in/ski-out. Här kan gäster unna sig spabehandlingar, innan de äter något gott på deras restaurang. Här hittar du dessutom en inomhus pool och ett fitnesscenter, och samtliga lägenheter har pentryn och bäddsoffor. Här får skidentusiaster tillgång till skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna
Winslow Residence

Winslow Residence

Läge för Winslow Residence
Winslow Residence ligger i Bansko nära Skidorten Bansko. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Skidorten Dobrinishtes

Winslow Residence erbjuder:
Winslow Residence har pool utomhus, bubbelpool och ångbastu. På detta trevliga lägenhetshotell i Bansko kan man äta på deras restaurang eller baren. Personalen kan hjälpa till med conciergetjänster och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Fler hotell i Bulgarien: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14